Produktion Overblik - Uge 49

Mandag 08-12-2025
Mængde produceret: 1100 kg
Produktionskød

MUSTAFA - Fraskær til produktion, puttes i røde baljer med gavletiket. Sættes ned i hakkerummet.

*NAKKEFILET/VRAGNAKKER* - Blodåren fjernes. Varen er til sylte produktion. *PRIORITET*

FROST - SVIN

Fryseren kører det på køl torsdag d. 4/12. Afsværres. Pakkes klar/klar vac og puttes røde baljer med gavletiket. Varen er til FROST, JULE LAGER. OBS - SKAL TÆLLES EFTER PAKNING OG VIDERGIVES TIL JV

Puttes i røde baljer med foringspose og opmærkes på hvert enkel balje. Sættes ned i hakkekøleren til produktion.

Tirsdag 09-12-2025
Mængde produceret: 1100 kg

BRUGSEN DETAIL- Skæres i 1200-1400 G. Pakkes i 10,0 kasse med 10 stk pr kasse. 1300 G Fastvægt lille Brugsen etiket på hver enkel samt 13,0 KG fastvægt uden på kassen. Varen er til FROST, BRUGSEN LAGER

Puttes i røde baljer med foringspose og opmærkes på hvert enkel balje. Sættes ned i hakkekøleren til produktion.

FROST - SVIN

Stegesiden fra ophæng bruges til revelsben. Pakkes klar/klar i 10,0 kasse med hvid etiket på hver enkel samt totaletiket på kassen. Varen er til FROST, ENGROS LAGER

Produktionskød

MUSTAFA - Fraskær til produktion, puttes i røde baljer med gavletiket. Sættes ned i hakkerummet.

TAG SELV - FERSK KØD

Yderlår kommer hjem d. 9/12. Tilskæres til 2,8 KG og fraskær opvejes. Laves som party, efter kogning pilles net af, rasp+dilddressing blandes og påføres. Halvveres i 1,3-1,6 KG, pakkes klar/sort og puttes i røde baljer med gavletiket. Varen er til KØL, ORDRE.

PÅLÆG

Skinkeinderlår tages fra, tilskæres (HUSK DEN MØRKE LAP SKAL AF) og køres ned til Kurban. Skal IKKE halveres før pakning. Pakkes i røde baljer, husk etiket på endegavlen. Varen er til KØL, LAGER

Onsdag 10-12-2025
Mængde produceret: 2400 kg

Puttes i røde baljer med foringspose og opmærkes på hvert enkel balje. Sættes ned i hakkekøleren til produktion.

Produktionskød

MUSTAFA - Fraskær til produktion, puttes i røde baljer med gavletiket. Sættes ned i hakkerummet.

TAG SELV - FERSK KØD

*1500 STK* Vægt 0,9-1,1 kg. Pakkes i sort og klar folie og pakkes i røde baljer og køres i kølerum. Varen er til KØL, LAGER.

FROST - SVIN

Rullestege til Nuuk. Skæres i 0,85 - 1,0. Pakkes i 10,0 KG kasse med variabel hvid etiket KUN uden på kassen. Varen er til FROST, LAGER

TAG SELV - RØGVARER

Hvis ingen ribbenstege - Hugges ned til 1,0 KG Bacon* Kogeside fra ophæng bruges til bacon. Pakkes klar/klar og puttes i røde baljer med gavletiket. Varen er til KØL, LAGER. OBS Hør Karina for fordeling

Torsdag 11-12-2025
Mængde produceret: 2200 kg

Puttes i røde baljer med foringspose og opmærkes på hvert enkel balje. Sættes ned i hakkekøleren til produktion.

PÅLÆG

Høj Rullepølse skæres og køres ned til Kurban. pakkes i klar folie og puttes i røde baljer med gavletiket. varen er til KØL, LAGER. OBS - 2 hold i ugen = 792 stk.

SVINEKØD

Retur ribbenstege. Pakkes klar/klar og puttes i røde baljer med gavletiket. Varen er til opskæringen kølerum, LAGER.

FROST - SVIN

Stegesiden fra ophæng bruges til revelsben. Pakkes klar/klar i 10,0 kasse med hvid etiket på hver enkel samt totaletiket på kassen. Varen er til FROST, ENGROS LAGER

Produktionskød

MUSTAFA - Fraskær til produktion, puttes i røde baljer med gavletiket. Sættes ned i hakkerummet.

Fredag 12-12-2025
Mængde produceret: 3020 kg
TAG SELV - RØGVARER

PRØVEGRISE - OBS PÅ VÆGTEN - Skal veje 2,6-2,8 KG fra opskæring og sendes ned til saltrum. Skal kunne halvveres og ramme 1,3-1,6 i pakkeriet. Halveres og pakkes klar/sort i røde baljer med gavletiket på. Varen er til KØL, LAGER. *SKÆRES PÅ CUTTER AF PAKKERI*

PRØVEGRISE - OBS PÅ VÆGTEN - Skal veje 2,6-2,8 KG fra opskæring og sendes ned til saltrum. Skal kunne halvveres og ramme 1,3-1,6 i pakkeriet. Halveres og pakkes klar/sort i røde baljer med gavletiket på. Varen er til KØL, LAGER. *SKÆRES PÅ CUTTER AF PAKKERI*

PRØVEGRISE - Bayonneskinke pakkes klar/klar og puttes i røde baljer med gavletiket på. Varen er til KØL, LAGER.

FROST - SVIN

*PRØVE GRISE* Alle trekantsben tages fra til 5,0 kasse. Vigtigt at det kun er trekantsben. Mærkes med 5,0 Theilgaard etiket. Varen er til FROST, LAGER. **KUN TREKANTSBEN**

Kommes i røde baljer med foringspose og gavletiket på hver enkel. Varen er til FROST, LAGER.

*PRØVEGRISE* BRUGSEN. Pakkes med ca. 1,0 kg. i hver pakke, og med 12 pakker i bund/låg kasse med huller. KUN variabel Theilgaard etiket på kassen. Varen er til FROST, LAGER. OBS - Ribben går med hertil

Produktionskød

Kommes i røde baljer med foringspose og gavletiket på hver enkel. Varen er til FROST, LAGER.

MUSTAFA - Fraskær til produktion, puttes i røde baljer med gavletiket. Sættes ned i hakkerummet.

Overskydende fra svinekamfilet. Kommes i røde baljer med foringspose og gavletiket på hver enkel. Varen er til FROST, LAGER. OBS - SKAL presses godt.

PRØVE GRISE - Kamben til kogning - Puttes i røde baljer med foringspose og gavletiket. Varen er til FROST, LAGER.

PÅLÆG

Rullepølse skæres og køres ned til Kurban. pakkes i klar folie og puttes i røde baljer med gavletiket. varen er til KØL, LAGER.

Puttes i røde baljer med foringspose og opmærkes på hvert enkel balje. Sættes ned i hakkekøleren til produktion.

FROST - OKSE

*FAST ORDRE* - MIDDAG. Overskydende gullaschkød bruges hertil og pakkes i vægtinterval 480-525GR i klar folie med Theilgaard etiket. Pakkes i røde baljer. 25 pakker pr balje. Varen er til FROST, MIDDAG LAGER.

SVINEKØD

PRØVE GRISE - Skinkeinderlår køres klar/klar vac og puttes i røde baljer med gavletiket. Varen er til opskæringens kølerum, LAGER. - PRØVE GRISE OBS - KUN kør til pakkeri hvis nødvendigt

PRØVE GRISE - Nakkefilet køres klar/klar vac og puttes i røde baljer med gavletiket. Varen er til opskæringens kølerum, LAGER. - PRØVE GRISE OBS - KUN kør til pakkeri hvis nødvendigt

PRØVE GRISE - Svinemørbrad køres klar/klar vac og puttes i røde baljer med gavletiket. Varen er til ekspeditionens kølerum, LAGER. - PRØVE GRISE OBS - KUN kør til pakkeri hvis nødvendigt

PRØVEGRISE - Festskinke pakkes klar/klar og puttes i røde baljer med gavletiket på.Varen er til KØL, LAGER