Produktion Overblik - Uge 49
Mandag 08-12-2025
MUSTAFA - Fraskær til produktion, puttes i røde baljer med gavletiket. Sættes ned i hakkerummet.
*NAKKEFILET/VRAGNAKKER* - Blodåren fjernes. Varen er til sylte produktion. *PRIORITET*
Fryseren kører det på køl torsdag d. 4/12. Afsværres. Pakkes klar/klar vac og puttes røde baljer med gavletiket. Varen er til FROST, JULE LAGER. OBS - SKAL TÆLLES EFTER PAKNING OG VIDERGIVES TIL JV
Puttes i røde baljer med foringspose og opmærkes på hvert enkel balje. Sættes ned i hakkekøleren til produktion.
Tirsdag 09-12-2025
BRUGSEN DETAIL- Skæres i 1200-1400 G. Pakkes i 10,0 kasse med 10 stk pr kasse. 1300 G Fastvægt lille Brugsen etiket på hver enkel samt 13,0 KG fastvægt uden på kassen. Varen er til FROST, BRUGSEN LAGER
Puttes i røde baljer med foringspose og opmærkes på hvert enkel balje. Sættes ned i hakkekøleren til produktion.
Stegesiden fra ophæng bruges til revelsben. Pakkes klar/klar i 10,0 kasse med hvid etiket på hver enkel samt totaletiket på kassen. Varen er til FROST, ENGROS LAGER
MUSTAFA - Fraskær til produktion, puttes i røde baljer med gavletiket. Sættes ned i hakkerummet.
Yderlår kommer hjem d. 9/12. Tilskæres til 2,8 KG og fraskær opvejes. Laves som party, efter kogning pilles net af, rasp+dilddressing blandes og påføres. Halvveres i 1,3-1,6 KG, pakkes klar/sort og puttes i røde baljer med gavletiket. Varen er til KØL, ORDRE.
Skinkeinderlår tages fra, tilskæres (HUSK DEN MØRKE LAP SKAL AF) og køres ned til Kurban. Skal IKKE halveres før pakning. Pakkes i røde baljer, husk etiket på endegavlen. Varen er til KØL, LAGER
Onsdag 10-12-2025
Puttes i røde baljer med foringspose og opmærkes på hvert enkel balje. Sættes ned i hakkekøleren til produktion.
MUSTAFA - Fraskær til produktion, puttes i røde baljer med gavletiket. Sættes ned i hakkerummet.
*1500 STK* Vægt 0,9-1,1 kg. Pakkes i sort og klar folie og pakkes i røde baljer og køres i kølerum. Varen er til KØL, LAGER.
Rullestege til Nuuk. Skæres i 0,85 - 1,0. Pakkes i 10,0 KG kasse med variabel hvid etiket KUN uden på kassen. Varen er til FROST, LAGER
Hvis ingen ribbenstege - Hugges ned til 1,0 KG Bacon* Kogeside fra ophæng bruges til bacon. Pakkes klar/klar og puttes i røde baljer med gavletiket. Varen er til KØL, LAGER. OBS Hør Karina for fordeling
Torsdag 11-12-2025
Puttes i røde baljer med foringspose og opmærkes på hvert enkel balje. Sættes ned i hakkekøleren til produktion.
Høj Rullepølse skæres og køres ned til Kurban. pakkes i klar folie og puttes i røde baljer med gavletiket. varen er til KØL, LAGER. OBS - 2 hold i ugen = 792 stk.
Retur ribbenstege. Pakkes klar/klar og puttes i røde baljer med gavletiket. Varen er til opskæringen kølerum, LAGER.
Stegesiden fra ophæng bruges til revelsben. Pakkes klar/klar i 10,0 kasse med hvid etiket på hver enkel samt totaletiket på kassen. Varen er til FROST, ENGROS LAGER
MUSTAFA - Fraskær til produktion, puttes i røde baljer med gavletiket. Sættes ned i hakkerummet.
Fredag 12-12-2025
PRØVEGRISE - OBS PÅ VÆGTEN - Skal veje 2,6-2,8 KG fra opskæring og sendes ned til saltrum. Skal kunne halvveres og ramme 1,3-1,6 i pakkeriet. Halveres og pakkes klar/sort i røde baljer med gavletiket på. Varen er til KØL, LAGER. *SKÆRES PÅ CUTTER AF PAKKERI*
PRØVEGRISE - OBS PÅ VÆGTEN - Skal veje 2,6-2,8 KG fra opskæring og sendes ned til saltrum. Skal kunne halvveres og ramme 1,3-1,6 i pakkeriet. Halveres og pakkes klar/sort i røde baljer med gavletiket på. Varen er til KØL, LAGER. *SKÆRES PÅ CUTTER AF PAKKERI*
PRØVEGRISE - Bayonneskinke pakkes klar/klar og puttes i røde baljer med gavletiket på. Varen er til KØL, LAGER.
*PRØVE GRISE* Alle trekantsben tages fra til 5,0 kasse. Vigtigt at det kun er trekantsben. Mærkes med 5,0 Theilgaard etiket. Varen er til FROST, LAGER. **KUN TREKANTSBEN**
Kommes i røde baljer med foringspose og gavletiket på hver enkel. Varen er til FROST, LAGER.
*PRØVEGRISE* BRUGSEN. Pakkes med ca. 1,0 kg. i hver pakke, og med 12 pakker i bund/låg kasse med huller. KUN variabel Theilgaard etiket på kassen. Varen er til FROST, LAGER. OBS - Ribben går med hertil
Kommes i røde baljer med foringspose og gavletiket på hver enkel. Varen er til FROST, LAGER.
MUSTAFA - Fraskær til produktion, puttes i røde baljer med gavletiket. Sættes ned i hakkerummet.
Overskydende fra svinekamfilet. Kommes i røde baljer med foringspose og gavletiket på hver enkel. Varen er til FROST, LAGER. OBS - SKAL presses godt.
PRØVE GRISE - Kamben til kogning - Puttes i røde baljer med foringspose og gavletiket. Varen er til FROST, LAGER.
Rullepølse skæres og køres ned til Kurban. pakkes i klar folie og puttes i røde baljer med gavletiket. varen er til KØL, LAGER.
Puttes i røde baljer med foringspose og opmærkes på hvert enkel balje. Sættes ned i hakkekøleren til produktion.
*FAST ORDRE* - MIDDAG. Overskydende gullaschkød bruges hertil og pakkes i vægtinterval 480-525GR i klar folie med Theilgaard etiket. Pakkes i røde baljer. 25 pakker pr balje. Varen er til FROST, MIDDAG LAGER.
PRØVE GRISE - Skinkeinderlår køres klar/klar vac og puttes i røde baljer med gavletiket. Varen er til opskæringens kølerum, LAGER. - PRØVE GRISE OBS - KUN kør til pakkeri hvis nødvendigt
PRØVE GRISE - Nakkefilet køres klar/klar vac og puttes i røde baljer med gavletiket. Varen er til opskæringens kølerum, LAGER. - PRØVE GRISE OBS - KUN kør til pakkeri hvis nødvendigt
PRØVE GRISE - Svinemørbrad køres klar/klar vac og puttes i røde baljer med gavletiket. Varen er til ekspeditionens kølerum, LAGER. - PRØVE GRISE OBS - KUN kør til pakkeri hvis nødvendigt
PRØVEGRISE - Festskinke pakkes klar/klar og puttes i røde baljer med gavletiket på.Varen er til KØL, LAGER